pátek 10. března 2023

Pokyny ke Skrýším 2023 den před startem

GPX pro stažení do GPS.

Pozice Skrýší na Mapy.cz

Parkování uvnitř areálu v Melchiorově Huti bude zřejmě zpoplatněné - 100 Kč.

Ale je omezeně možno parkovat i mimo areál, viz místa na mapě.

Bude zajištěno občerstvení - čaj, káva, limo, pivo, 50 porcí čočkové polévky.

Shromaždiště bude uvnitř areálu, pod střechou, nevytápěno.

Vytištěnou zcela novou podrobnou mapu obdrží závodníci až v den startu.  Bodové ohodnocení dostanou závodníci jednotlivých skrýší až v okamžiku startu, a to v papírové podobě vyvěšené na startu a současně se objeví jako nový post na tomhle webu. Skrýší je letos 35, bodové ohodnocení jenotlivých skrýší je mezi 1-4 body. Mapa je formátu A3 a je vodoodolně upravena. Tisk Žaket, na Pretex. Mapa je v měřítku 1:23365, ekvidistance 5 metrů, mapa je stínovaná. Severníky na mapě ukazují na magnetický sever, severníky nejsou rovnoběžné s hranou mapy. Silničky, zpevněné cesty by měly mapě být všechny - plná černá čára. Nejisté cesty budou v mapě vyznačeny šedě. Aby bylo lépe čitelné stínování, je nově v mapě les bíle a louky žlutě.

Na skrýších budou zalaminované papíry s kódem (vždy nějaké krátké slovo, které si závodníci opíšou + nějaká zajímavost, kterou si závodníci můžou přečíst). Ukázka kontroly s kódem "MLÝN" viz níže. Zalaminovaný papír bude doplněn červenobílým fáborem či oranžovobílým lampionem. Závodníci potřebují nějakou psací potřebu (propisku,..). Průkazku "na kreslení" obdržíte na prezentaci v areálu Melchorovy Huti.  Budeme tam cca od 9:30.

Pokud chcete být započítaní do Pražské zimní ligy, uveďte do přihlášky jméno, pod kterým jste v lize vedeni, aby vám mohl být započítán i výsledek ze Skrýší.