neděle 23. března 2014

Výsledky Skrýší 2014


Upravené Výsledky Kompas

Upravené Výsledky GPS

Péčí Pavla Fišera z Nočních můr můžete logy ke zveřejnění posílat na mury@apolo.cz a kdo neměl logovátko, může svůj postup naklikat zde: http://play-map.com/draw.php?id=60 (odměnou mu budiž informace o naběhaných km).

Mapa s postupy se pak nachází zde:
http://play-map.com/event.php?id=60

Omlouváme se za chybějící skrýš číslo 9. Byla tam, ale o 300 metrů vedle, špatně postavená, klasická paralelní roznašečská chyba, zpytujeme své svědomí. Pod ukazováčkem na obrázku níže je vidět, kde se schovávala.



Důležitou komponentou letošních Skrýší bylo překonávání řeky. Celkový vítěz Tielk ji dvakrát přeplaval, chtěl i napotřetí, leč křeč do nohy ho vrátila na břeh. Díky žes neutonul! Mimochodem Tielk naběhal 31 km. Hodnocení Tielka: "Tak to byl masakr, super počásko, jednou brodění Berounky, podruhé plavání, po třetí málem utonutí... "

Populární místa pro březnové plavání - mezi 19 a 4, mezi 7 a 6.



Ateliv a Lena.cz po brození v Bukovci

Voda č. 4 - brod Telínov

Honza Vaňkát dokonce kvůli ideální trase vyběhl z mapy. Takhle popisuje plavací stanoviště č. 4: "Trochu se to ale na jezu zkomplikovalo :-) Velká část šla brodit po kolena, ale v jednom místě byl silnější proud, který mě strhl a namočil jsem se víc než by bylo záhodno... Hlavně jsem přitom ale ztratil desky s mapou a průkazkou, které jsem si jen zastrčil za kalhoty, to byla komplikace. Ještě jsem chvíli obcházel břeh, jestli je voda někde nevyplavila, ale marně. Nu což, zbytek oběhnu jen s GPS, ještě, že jí mám :-)"

Nějaké tipy jak brodit řeku, ptá se předloňský vítěz Vytrvalec, který se letos na trati "kochal" a dorazil 53 min po limitu? Dobré postřehy mají správci známého treku AT. Doplnil bych, že velmi pomáhá brodit ve skupině a zaklesnout se do sebe rameny. Pokud je proud opravdu silný, pak utvořit v záklesnutí spojité kolo a pomalu se proudem protáčet (odzkoušeno, opravdu funguje).

Ztráty a nálezy. V hospodě na věšáku zbyla dámská slušivá softshellová bunda Hannah. Čí je?