sobota 5. března 2022

Pokyny ke Skrýším 2022 den před startem

GPX pro stažení do GPS.

Pozice Skrýší na Mapy.cz

Vytištěnou zcela novou podrobnou mapu obdrží závodníci až v den startu.  Bodové ohodnocení dostanou závodníci jednotlivých skrýší až v okamžiku startu, a to v papírové podobě vyvěšené na startu a současně se objeví jako nový post na tomhle webu. Popisy (hinty) budou na průkazce.  

Mapa je formátu A3 a je vodoodolně upravena. Tisk Žaket, na Pretex. Mapa je v měřítku 1 : 23 221, ekvidistance 5 metrů, mapa je stínovaná. Severníky na mapě ukazují na magnetický sever, severníky nejsou rovnoběžné s hranou mapy. Silničky, zpevněné cesty by měly mapě být všechny - plná černá čára. Nejisté cesty budou v mapě vyznačeny šedě. Aby bylo lépe čitelné stínování, je nově v mapě les bíle a louky žlutě.

Ražení do průkazky kleštěmi. Možná nám nevyjdou kleště, tak budou na některých skrýších pastelky - něco do políčka nakreslete :) Průkazku obdržíte na prezentaci ve Staré hospodě v Dobřívi.  Budeme tam od 10:00. V průkazce budou rovnou popisy (hinty) skrýší. 

Ve Staré hospodě je i cíl závodu. Na start se vydáme z hospody k dobřívskému hamru (v cca 10:50). Závod bude odstartován v 11:00 na louce u hamru. Časový limit 15:00, pamatujte -1 bod za každou započatou minutu po limitu 15:00.

💙💛 Tisk funglnágl nové mapy vyšel na 18 Kč/ks. Zbytek dobrovolného startovného bude věnován Ukrajině. Český svaz orientačních sportů navíc částku zdvojnásobí

V prostoru se na mnoha místech, častěji u cest, vyskytují staré tabule zakazující vstup, které vůbec nekorespondují s tím, kam se smí a kam ne. Směrodatné jsou šrafovaně vyznačené oblasti v mapě, jejichž okraje naopak v terénu většinou vůbec vyznačené nejsou. Do těchto oblastí prosím nevstupujte.

Modrým puntíkem jsou v mapě vyznačené studánky a většina z nich vypadá pitně. Stavitel tratí doporučuje Rudolfovu studánku cca 600 m JZ od kontrol 48 a 49. (Vodojem je modrý čtvereček.)

V hospodě budou k jídlu tři hotovky v celkovém počtu 50, tak snad to sníme :)

Pokud chcete být započítaní do Pražské zimní ligy, uveďte do přihlášky jméno, pod kterým jste v lize vedeni, aby vám mohl být započítán i výsledek ze Skrýší.

Edit:

Skrýše na mapě a v gpx jsou číslovány od 31 do 62 . Na skrýších v terénu žádná čísla nejsou.