pátek 15. března 2019

Pokyny ke Skrýším 2019 den před startem


GPX pro stažení do GPS.

Pozice Skrýší nad Google mapou.

Vytištěnou zcela novou podrobnou mapu obdrží závodníci až v den startu.  Bodové ohodnocení dostanou závodníci jednotlivých skrýší až v okamžiku startu, a to v papírové podobě vyvěšené na startu a současně se objeví v pdf ke stažení zde. Popisy (hinty) letos budou i na průkazce. Skrýše ohodnocené nula body nejsou.

Pozor letos nebudou na skrýších kleště, ale zalaminované papíry s kódem (vždy nějaké slovo, které si závodníci opíšou). K potřebné výbavě závodníků tedy fix/propiska.  Tužky tedy s sebou, a jestli si balíte průkazku, nejlépe nějaký liháč.

Ti, kteří se dostanou až ke Kralovickému potoku, nechť si vezmou baterku. Tam bude kontrola ve tmě, tak abyste měli možnost posvítit si na cestu a přečíst kód.

Mapa je formátu A3 a je vodoodolně upravena. Tisk Žaket, na Pretex. Mapa je v měřítku 1 : 23704, ekvidistance 5 metrů, mapa je stínovaná. Severníky na mapě ukazují na magnetický sever, severníky nejsou rovnoběžné s hranou mapy. Silničky, zpevněné cesty by měly mapě být všechny - plná černá čára.  Nejisté cesty budou v mapě vyznačeny šedě.

V hospodě bude k jídlu nakládaný hermelín, pizza a podobné chuťovky k pivu.

ALLiK team vzkazuje, že pokud se vše podaří, bude ve stejném polesí zveřejněna během soboty nová keška.

Na místě bude k dispozici šablona s logem Skrýší a sprejem na textil. Takže když si donesete nějaký hodnotný ohoz, tričko Skrýší se stane ozdobou vašeho šatníku.

Dětská trať - děti loví ve zkráceném čase do 13 hodin stejné skrýše jako dospělí. Čím více, tím lépe. 
  
Terén protíná řeka Střela. Pokud jí chcete překonat suchou nohou, využijte tři mosty - v Nebřezinách, u Dolního Hradiště a u Borku. Dále lze Střela překonat po lávkách, které jsou na mapě dvě, mezi Nebřezinami a Korytama.

V mapě budou zobrazeny symbolem kelímku dvě studánky s pitnou vodou.

Pokud
chcete být započítaní do Pražské zimní ligy, uveďte do přihlášky jméno, pod kterým jste v lize vedeni, aby vám mohl být započítán i výsledek ze Skrýší.

 ---------------

Ochutnávka terénu z kamery stavitele Jirky Valeše: